Най-новата технология за оформяне на контура на тялото и намаляване на целулита

Процедурата VelaShape III оформя контура на тялото и го изтънява, като намалява целулита и редуцира обиколката само за 1 до 3 процедури.

Наука. Резултати. Доверие.

Какво представлява процедурата VelaShape III?

Неинвазивна апаратна процедура за редуциране на целулит, намаляване на подкожните мазнини и стягане кожата на тялото. Комплексното загряване на мастните клетки подобрява клетъчния метаболизъм, предизвиква синтеза на нов колаген и еластин като същевременно дренира, което е изключително важно за здравия вид на кожата. Това прави процедурата ефективна, безболезнена и много приятна. След около 4до 6 процедури, кожата става по-гладка и стегната. Целулитът видимо намалява.

Какво представлява апарат VelaShape III?

Технологията е незаменим помощник на всеки терапевт, който се занимава с процедури за оформяне на тяло и редуциране на мастните депа.

Апаратът представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота , инфрачервена светлина, пулсиращ вакуум и масажни ролки.

Предимствата на VelaShape III?

Патентовата технология с която работи апаратът има повече от 10-годишна история. Преминала през много клинични изпитания в различни страни по света. Направени са повече от 10 млн. процедури , които доказват устойчиви и предсказуеми резултати. Това прави VelaShape III най-известната неинвазивна процедура за премахване на целулит и стягане на кожата. Ефектът е доказан чрез многобройни клинични проучвания.

LPG® Integral е професионален комбиниран уред за извършване на процедури за лице и тяло. В зависимост от посоката и скоростта на въртене на ролките, кожата деликатно се изтегля под формата на многобройни кожни гънки с различна дебелина и големина. Всеки модул има 2 ролки съдържащи миниатюрни моторчета, които позволяват на ролките да се движват независимо една от друга.

Предлага механичен, неинвазивен, 100% естествен метод за стимулиране „спящата“ клетъчна активност на кожата.

Оказва успешно влияние за премахване на бръчки, целулит и локализирана устойчива мазнина.

Механичната стимулация, наречена endermologie®, реактивира клетките по безболезнен начин. Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми.

Отличните резултати се постигат чрез LPG® Integral механо-стимулация, която влияе положително върху разграждането на мастните натрупвания, като едновременно с това стяга отпуснатата кожата. Стимулира лимфната и кръвна циркулация. Подобрява метаболизма. Отводнява. Възстановява съединителната тъкан. Кожата става по-гладка. Изчезва неприятният портокалов ефект. Оформя силуета. Препоръчва се за: възстановяване след бременност и травми. При оточни крака, лимфедем , лениви черва. Като anti-aging терапия, след липосукция, венозна недостатъчност. Възможност за третиране на белези и изгаряния.

70% по бързо разграждане на мазнините.
240% по-голямо производство на колаген.
140% по голямо производство на еластин.

Достатъчни за постигане на оптимални резултати са 10 – 20 процедури с честота 2 – 3 пъти седмично. За поддържане на достигнатия желан резултат и профилактика на целулита се препоръчват 1 – 4 процедури месечно.

Безопасността и ефективността на процедурата VelaShape III е доказана в мултицентрови клинични проучвания и при повече от 5 милиона независими процедури, извършени с пациенти по целия свят.