Spherofill - неинвазивна хирургия

Новото електрическо медицинско устройство, способно да сублимира тъканите, с цел отстраняване на най-често срещаните кожни дефекти.

SPHEROFILL D е иновативен инструмент, изцяло планиран и създаден в Италия. Неговата технология използва радиочестота, с особено голяма дължина на вълната, която е в състояние на генерира студена плазма.

Spherofill

Благодарение на неговото практическо приложение, той позволява лесното отстраняване на кожни дефекти, без употребата на скалпел.

SPHEROFILLING e уникален метод за 3D симулация линия единица в използване на SFEROFILL (SPHEROFILL 3DTactics), разработена от италианската фирма PromoItalia.

SPHEROFILLING дава резултати, сравними с пластична операция. Това се дължи на комбинация от няколко лечения против стареенето на кожата: радио повдигане, биоремоделиране, мезотерапия, биоревитализация и пълнители.

Процедурата е безболезнена, безкръвна, без синини и отоци, така че не е нужен възстановителен период. Ефектът се забелязва след първото третиране и се съхранява за дълго време.

Spherofill D

Комбинацията от експозицията на интрадермално с радиочестоти и инжектиране на хиалуронова киселина, стимулира колагеновите и еластинови влакна, което го прави с мощен подмладяващ ефект.