fbpx

Почувствайте JUVÉDERM® VOLITE
Гладкост – Хидратация – Еластичност

JUVÉDERM® VOLITE – най-новият и дългоочакван продукт с технологията VYCROSS® на фирма Allergan. Продуктът е специално създаден за дълбока хидратация на кожата, еластичност, мекота и за цялостно подобряване вида и качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Поради това, че притежава качествата и характеристиките на продуктите от гамата VYCROSS® , JUVÉDERM® VOLITE е продукт, предлагащ и лифтинг ефект.

Революционното за VOLITE е, че резултатите са на лице само след една процедура, а тяхната продължителност е изключителна – над 6 месеца. Процедурата с JUVÉDERM® VOLITE е равностойна на 3 процедури с мезолифт. Изравняването на тена, подобряване на кожата и еластичността – това са едни от първите промени, които се забелязват от пациентите. От изключително значение е, че формулата на VOLITE дава многократно по-голяма защита от свободни радикали, които увреждат кожата.

Уникалните свойства на технологията VYCROSS®

Технологията VYCROSS® е патентована комбинация от хиалуронова киселина с по-ниско и по-високо молекулно тегло, която е преминала през уникален процес на кръстосано свързване, за да създаде ефективна свързана матрица.
⦁ Гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване
⦁ По-голяма продължителност на ефекта
⦁ Минимален отток след манипулацията, което Ви позволява незабавно връщане към ежедневните ангажименти
⦁ Наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията

JUVÉDERM® VOLITE не е мезотерапия ! Това е продукт, който хидратира в дълбочина и дълготрайно, като същевременно позволява на кожата да бъде стегната, сочна и плътна. VOLITE отлично подготвя кожата за последващи терапии за възстановяване на загубеният обем с филъри.

Няма противопоказания за сезона, в който се използва !

96% от пациентите забелязват видима промяна още първият месец. Начинът на инжектиране гарантира прецизност в работата, като дискомфортът и оттоците са сведени до минимум.

Водещото мото при процедура с VOLITE е „Естественият вид“.

Продуктът ви гарантира всички гореописани предимства над 6 месеца само с една процедура !

ProDerma Aesthetics
ул. Галичица 33
кв. Лозенец
гр. София