Фотоепилация с PULSAR - Премахване на нежеланото окосмяване

Pulsar е революционна система, пето поколение, с клинично доказани резултати, използваща интензивна пулсова светлина за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

Процедурата бързо и ефективно премахва окосмяването от всички части на тялото и лицето и на практика е подходяща за всички типове на кожата и косъма.

Pulsar използва енергията на светлинен източник, която се усвоява от пигмента на кожата, косъма и кръвоносните съдове. Косъма се премахва чрез усвояването на светлината от меланина и превръщането и в топлина, която се предава до фоликула на косъма, за да го унищожи.

Фотоепилация с PULSAR

За разлика от електролизата, процедурите с Pulsar не са инвазивни, няма странични ефекти и са относително безболезнени. С единствения по рода си апликатор (22 кв.см) се обработва гръб или крака само за 15 мин.

Системата PULSAR AIPL SILK е последно поколение на интензивната пулсова светлина за епилация, с явни предимства пред лазерите. Системата използва филтрирана бяла светлина като енергиен източник, на импулси за правилна епилация.

PULSAR AIPL SILK е пето поколение система за трайна фото-епилация на всички типове кожа, фото подмладяване, васкуларни нарушения, бактериално акне, пигментни увреждания.