Ултера терапия - Ultherapy

ULTHERAPY® (Ултера терапия), е единствената неинвазивна процедура, одобрена от Управлението по храните и лекарствата на САЩ.
Неоперативен лифтинг за повдигане на кожата от челото до деколтето. Отлична алтернатива за тези, които не са готови за хирургична интервенция, но и изключително подходяща за тези, които желаят да увеличат ефекта от вече извършена такава.

КАК РАБОТИ ТЕРАПИЯТА ULTHERAPY®

ULTHERAPY® заобикаля повърхността на кожата за да достави точното количество ултразвукова енергия на правилното място. Уникално за терапията е използването на ултразвуково изображение, което позволява на практикуващия да наблюдава слоевете тъкан, които третира и безопасно да насочва енергията там, където ще бъде най-полезна и необходима. Терапията доставя фокусираната енергия на същия епидермален слой, който обикновено се третира от хирурзите по време на козметична операция, но без да се нарушава повърхността на кожата.

Тази енергия инициира естествения отговор на тялото за стимулиране растежа на нов свеж колаген.

При някои пациенти, първоначалният ефект се наблюдава веднага след процедурата, но истинските резултати се появяват след два до три месеца, с растежа на новия колаген, който постепенно повдига и опъва кожата на лицето, шията и деколтето. След ULTHERAPY® не е необходим период на възстановяване. Постигат се естествени резултати само с една процедура.

Колко време отнема терапията?

Продължителността на терапията зависи от зоната, която се третира и Вашия индивидуален план. Процедурата за лицето и шията отнемат от 60 до 90 минути, а за третиране на деколтето са необходими приблизително 30 минути. След това, можете незабавно да възобновите ежедневните си дейности.

Процесът на стареене и увисване на кожата е неизбежен, но съвременните процедури могат да ни помогнат да вървим в крак с естествените процеси на времето.

Ултразвуковата енергия се използва безопасно в областта на медицината в продължение на повече от 50 години.

Така че, можете да бъдете уверени при избора на ULTHERAPY®!