Терапии за лице според типа кожа

Терапия за стягане на порите на Rejuvi

Широките пори на кожата често се асоциират с мазна и груба кожа, грапава и неравна повърхност. Rejuvi изкусно комбинира няколко продукта за ефективно подобрение на непривлекателните кожни състояния.

Тази терапия е напълно безопасна и много практична. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично, до достигане на желаните подобрения.

Терапия за упорито акне на Rejuvi

Rejuvi разработи революционни продукти за третиране на акне. Rejuvi Acne Treatment използва alpha-hydroxyl acid (алфа-хидрокси киселини), urea peroxide и salicylic aid (салицилова киселина), за ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедоните.

Прекомерното изобилие на мъжки хормони може да доведе до свръх-продукция на себум, който запушва порите, предизвиквайки акне и пъпки. Rejuvi Acne Treatment, ефективно задържа прекомерното количество кожни хормони, чрез специална комбинация от органични киселини, цинк и витамини. Този анти-андрогенен подход е уникална характеристика на „Rejuvi”. Поради този подход с множество действия, третирането на акне с “Rejuvi” превъзхожда другите терапии за акне.

„Третирането на Упорито акне с Rejuvi“ е много иновационна и ефективна терапия за акне, състоянието на което не се влияе от други терапии и дава доста забележителни резултати. Преди да използвате тази процедура, винаги пробвайте първо Rejuvi Acne Treatment.

Терапия за дехидратирана кожа на Rejuvi

Колагеновата терапия на Rejuvi стимулира био-химичните реакции и кръвообръщението на кожата, активира всичките й функции, витализира и тонизира. Тази специфична терапия е изключително релаксираща и приятна, заглажда фините линии и бръчки, придава плътност и здравина на кожата за постигане на сияен тен.

Колагенът е основния белтък, който се съдържа в нашата кожа. Неговата концентрация осигурява здравината и еластичността й, укрепва кръвоносните съдове. След 25-годишна възраст, възпроизвеждането на колаген в нашата кожа постепенно отслабва и недостигът му води до намаляване на нейната еластичност, изсъхване и набръчкване.

Растителният колаген и хиалуронова киселина са отлични биологични кожни овлажнители, които насищат кожата с вода. Лецитинът съдържа фосфолипид- изключително важен компонент на кожата, който осигурява отлично липофилно подхранване и повишава стегнатостта и еластичността на кожата. Тези активни съставки хидратират и подхранват, особено прекалено сухата кожа.

Терапията е предназначена за суха или дехидратирана кожа.

Може да се прави веднъж или два пъти седмично.

Избелваща терапия с “Rejuvi”

Терапията за избелване на кожата с “Rejuvi”, комбинира изсветляващо третиране (Lightening Treatment), третиране с плодов комплекс (Fruit Complex) и избелваща формула (Whitening Formula), за постигане на синергичен ефект при тонизиране на кожата и при проблеми с пигментацията, както и против тъмни кръгове под очите. Това е едно от най-ефективното професионално третиране, което е възможно днес.

Rejuvi Lightening Treatment съдържа перлен прах и множество антиоксиданти, в херметизирана капсула – за максимално запазване на ефикасността. Изсветляващото третиране с „Rejuvi”, предлага незабавно подобряване вида на кожата за около 30 минути.

Допълнителна информация

Тирозиназата е специален ензим, който катализира производството на меланин. При слаба дейност тирозиназата забавя образуването на меланин, съответно една от най-напредналите антипигментиращи техники се състои в спиране на секрецията на тирозиназата. Установено е, че екстрактът от пшеничен зародиш променя пътя на меланогенезата и произвежда светъл цвят пигмент (fheomelanin). Избелващата формула на “Rejuvi” съдържа инхибитори на тирозиназата – екстракт от корен на женско биле и екстракт от пшеничен зародиш, както и концентрирани антиоксиданти – за постигане на мощен антипигментиращ ефект. Като допълнение, се използва Плодов комплекс на „Rejuvi“ – за подпомагане проникването на Избелващата формула.

Избелващото третиране с “Rejuvi може да се провежда веднъж седмично, или през седмица.

Белотата на кожата се ограничава от индивидуалната генетика, поради това процедурата за избелване на кожата “Rejuvi” е създадена така, че да помогне за възстановяване на най-добрия цвят на кожата. След като тонът на кожата достигне своя максимум, по-нататъшният резултат от третирането може да остане незначителен.

Oколоочна терапия на Rejuvi

„Терапия за околоочен контур на Rejuvi“ е мощна терапия, която комбинира серия от уникални продукти за постигане на синергичен и антистареещ ефект върху зоната на очите. Отделните стъпки на терапията са грижливо подбрани в един специален цикъл, така че деликатната зона около очите, безопасно да извлече всички преимущества на тези процедури.

Бръчките „пачи крак“, подпухналост и торбички под очите могат да се подобрят или намалят значително.

Периодът на третиране включва 4-6 сеанса, плюс програмата за домашна грижа. Третирането може да се прилага всяка седмица или през седмица, в зависимост от състоянието на кожата.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ANESI

Кислородната терапия „Аква Витал“, стимулира тъкъните на кожата, повишава нейната виталност, продуцирането на колаген и регенериране на еластин.

Кожата излъчва сияние и свежест. Отговаря на нуждите на съвременната жена, за ефективно предпазване и премахване на следите на времето, като омекотява фините линии и бръчки.

Подходяща е за всеки тип кожа.