Класическо почистване с Rejuvi и включено Дермоабразио - S.T- Peel Silhouet Tone

Съчетавайки съвременното билколечение, последните дерматологични изследвания, древните източни тайни за красота и модерната козметична биохимия, Rejuvi предлага уникален синергичен подход за сияйния и здрав облик на вашата кожа.

S.T-Peel Silhouet Tone е микродермоабразио с кристали, благодарение на което се подобрява видът на кожата, намалява дълбочината на бръчките и видимо подобрява структурата й при третиране на белези, свива разширените пори при мазна и замърсена кожа.

Професионално почистване на лице

S.T- Peel (Silhouet Tone) – Дермабразио

S.T-Peel е микродермабразио с кристали, което значително подобрява видa на кожата, изглажда структурата ѝ и видимо намалява дълбочината на мимическите бръчки. Свива разширените пори при мазна и замърсена кожа. Може да се използва преди процедури с лазер, IPL ,ботокс, филъри и нанасяне на перманентен грим.

Осигурява масаж под налягане с моментален лифтинг ефект.  Вълнуващият S.T. Peel, представен от Silhouette -Tone, е перфектното допълнение към вашата почистваща терапия.

Ръчното приспособление Turbo Flow Projection проектирано за най-високото ниво на изпълнение представя само началните характеристики, които се съчетават, за да откроят S.T. Peel от множеството подобни апарати. Мощен двигател за истинско микродермабразивно третиране. Вихър от естествени минерални кристали на постоянна висока скорост. Безопасен и идеално равномерен характер на потока. Без да изпитвате дискомфорт или да чувствате раздразнение.

След осигурения дълбок пилинг, терапията подготвя кожата за приемане на активни и полезни вещества.

Получавате копринено гладка и стегната кожа.

Масаж на лице – шия – деколте

Динамичното ежедневие, стресът и замърсеният въздух влияят неблагоприятно върху нашата кожа. Известно ни е, че е необходимо да се полагат системни грижи, които да забавят хода на времето и да съхранят красота и младостта на лицето ни. Масажът на лице, шия и деколте стяга и тонизира отпуснатата кожа. Той оформя контура на лицето, спомага за намаляване на оттока и премахване на двойната брадичка, избистря тена и релаксира лицевите мускули.Масажът спомага за разширяването на кръвоносните съдове, благодарение на което се засилва циркулацията на кръв в тъканите и кожата, и повишава обмяната на веществата в тях. С тази процедура се подобрява и лимфния дренаж, нормализират се функциите на мастните и потните жлези.

Чрез масажа, механично се почиства повърхността на кожата от мъртвите епидермални клетки, от прах, от мастния и потния секрет. Системното му прилагане допринася за забавяне на процесите на стареене.

Професионално почистване на лице

Почистване на лице с ултразвукова шпатула

Всяка козметична процедура започва с почистване на кожата на лицето. При добре почистени пори, козметичните препарати се усвояват по-ефикасно. Ултразвуковата шпатула е най-популярния козметичен инструмент. Редовните процедури с нея гарантират изключителен ефект. Процедурата с ултразвукова шпатула е специално разработено за почистване на кожата, заглаждане на фините бръчките и озаряване тена на лицето.

Допълнителна информация

Уредът сменя електрически вибрации (28 000 пъти в секунда), с механични вибрации (28 000 пъти в секунда). Чрез високо-честотни вибрации, които правят кожата по-мека, апаратът отстранява грубия повърхностен слой, себум и замърсявания. Проникващият ефект на ултразвука масажира и почиства кожата в дълбочина. След процедурата кожата ви ще изглежда бяла, свежа и еластична. Полезен ефект на ултразвуковото почистване е, че ускорява клетъчното обновяване, а младите клетки много по-пълноценно усвояват нанесените кремове и маски, използвани като ежедневна грижа в домашни условия. Ултразвукът стимулира клетъчното обновяване, способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на лечебните козметични препарати.

Ултразвуковото почистване не е подходящ за пациенти с кожни заболявания – витилиго, доброкачествени кожни образувания, възпалителни процеси, хиперпигментация, златно или платинено армиране, при хипертония, сърдечно-съдови заболявания, хора с пейсмейкъри и през втората половина на бременността.

Въздействие на ултразвуковата терапия

  • Премахва мъртвите клетки-Ултразвуковите вибрации ексфолират мъртвите клетки на кожата и стимулират растежа на нови клетки. Кожата става гладка и нежна.
  • Почиства кожата в дълбочина-Въздействието на ултразвука води до дълбоко почистване на кожата от токсини, отстранява прекомерното омазняване и отпушва мастните жлези.
  • Премахва мазни замърсявания-Ултразвуковите вибрации премахват омазняването, замърсяванията и клетъчните остатъци от фоликулите. Порите се свиват и количеството на бактериите намалява. Кожата става блестяща и красива.
  • Намалява пъпките-Пъпките са вид патологична промяна на кожата, в резултат от запушени пори и нездравословно дишане на кожата.
  • Подобрява фините бръчките-Ултразвукът стимулира кожата да произвежда колаген и еластин. Фините линии и бръчки намаляват. Кожата се възстановява до гладка, с младежки блясък и се поддържа с редовни терапии.
  • Намалява меланина-С помощта на ултразвукови вибрации, апаратът подтиска тирозиназата, намалява и премахва меланина.
  • Помага усвояването на продукти -Ултразвукът помага продуктите за кожа да проникнат в дълбочина. Изисква се по-малко продукт и той е по-ефективен, тъй като прониква и действа дълбоко в кожата.